Club 155

Wil jij de apotheose van het seizoen zaterdag stijlvol beleven in het Olympisch Stadion? Schrijf dan nu in voor een heerlijk 3-gangenmenu in Club 155. Je kan de beslissende finalematch, samen met 7000 andere supporters, volgen op grote schermen in het stadion, of op een van de schermen in onze mooie Club 155. Bestellen kan nog tot donderdag 18 uur bij peter.caubergh@beerschot.be , voor 75 euro (incl BTW en ticket).

STIJLVOL EN VERFIJND ETEN EN IN CLUB 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot  samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken.
 

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket:
-ontvangst met aperitief
-3 gangenmenu met bediening aan tafel
-koffie of thee -meet and greet spelers

U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschot.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

MENU 'THE FINAL'

 

Red Snapper met saffraan en chermoulah

Tagine met geroosterde venkel en artisjok

 

Varkenshaasje met een jus van Morilles

Rozemarijnaardappelen en asperges

 

Forêt Noir

Chocolade, rood fruit en Verbena

XIII

Bestel jouw shirt online

Bestel nu je season card voor 1A

JOIN THE CHAMPIONS