Club 155

STIJLVOL EN VERFIJND ETEN EN IN CLUB 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot  samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken.
 

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket:
-ontvangst met aperitief
-3 gangenmenu met bediening aan tafel
-koffie of thee -meet and greet spelers
-1 parkingplaats/4 personen naar beschikbaarheid

Prijs: 60 euro ex 12%BTW

U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschot.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

31 januari Beerschot-Westerlo

 

Risotto met Vadouvan

Geroosterde gamba met citroengras en gember

***

Kalfsrug met tomaat en Gragon

Gegrilde bosui, paddenstoel en krokante pompoen

***

Baba au Rhum,

bloedsinaasappel en vanilleroomijs

 

14 februari Beerschot-OH Leuven

 

Vlaswijting en Zeeuwse oester

Barbecue prei met saus champagne

***

Pressa Iberico met een gratin van aubergine

Crème van aardappel met chorizo en een Jus met balsamico

***

Moelleux van chocolade

coulis framboos en vanilleroom

 

 

23 februari Beerschot-Lommel

 

Tartaar van kalf met een  gepocheerd kwartelei

Steppegras en Oscietra kaviaar

***

Kabeljauw met een zachte curry en artisjok

Doperwt, Vermouth en mosselen

***

Mousse van bittere chocolade met een gel van yuzu

Meringue en tuile van amandel en hazelnoot