STAGEDAGBOEK KAMEN 2021: BACK IN GERMANY

Beerschot begon maandagochtend aan de Buitenlandse stage in Kamen. Na een drietal weken voorbereiding onder de leiding van Peter Maes, zullen onze Mannekes nu een week doorbrengen in Duitsland. In die week staat er heel wat trainingsarbeid op het schema alsook twee oefenwedstrijden en een teambuildingsactiviteit. Kortom, alles is aanwezig om het seizoen intensief voor te bereiden.

27 spelers stapten op maandagochtend de bus op richting Duitsland. Ook kersvers Beerschotspeler Thibault De Smet was van de partij net zoals beloftespelers Amine Belhadj, Younes Bourabain en Keno Jacops.

Kort na de middag kwamen onze Beren aan in Duitsland, na een eerste lichte lunch en een klein rustmoment, stond iedereen paraat op de eerste training. Meteen was het vol aan de bak. Na de opwarming in de fitness was het zweten geblazen. Onder een stralende zon werkten onze Mannekes een aantal intensieve passoefeningen, waarvan één met een afwerkingsvorm af. Met als hoogtepunt een halve ommehaal van Dario Van den Buys (zie foto's onderaan).

Morgen staan er een bosloop en twee trainingen op het programma. Onze Mannekes gaan dus nog eens vol aan de bak voor ze op woensdag, achter gesloten deuren, een oefenwedstrijd spelen tegen SC Verl.