Beerschot wint oefenpartij tegen Berg en Dal.

Beerschot won donderdagavond vlot van eersteprovincialer Berg en Dal. De oefenwedstrijd eindigde op 0-3. Mukuna opende de score in de eerste helft, Noubissi en Eleke diepten verder uit.

Het leek wel even terug in de tijd. Opnieuw op bezoek bij Berg en Dal. Dat was al van 2014 geleden. De perfecte tegenstanders om enkele jongens ritme op te laten doen. Biebauw, Radic, Belhadj, Mboko, Bourdin, Coulibaly, Okyere, Mukuna, Eleke, Noubissi en Sebaoui kwamen aan de aftrap.

Het was Mukuna die laat in de eerste helft de score opende. De aanvaller was goed doorgelopen aan de tweede paal en kon binnenknikken voorbij doelman Kenens. In de tweede helft diepten Noubissi en Eleke de score uit. Eerst scoorde Noubissi op aangeven van Eleke, vijf minuten later kon de Nigeriaanse spits zelf de bal tegen de netten werken. 0-3 was de eindstand.

Kwamen in actie voor Beerschot: Biebauw, Radic, Belhadj, Mboko, Bourdin, Coulibaly, Okyere, Mukuna, Eleke, Noubissi, Sebaoui, Khalifé, El Maimouni, Yahaya, Agba en Ikenna.