Beleef jeugdvoetbal anders

Events

FAMILIEDAG

Met honderden zijn ze er elk jaar, de jongeren, mama’s, papa’s, oma's, opa's, nonkels, trainers, begeleiders, bestuurders en andere helpers van onze jeugdafdeling, op de terreinen aan het Universiteitsplein. De familiedag is traditioneel de afsluiter van het seizoen van de jeugd van Beerschot. 

Hij lijkt wel elk jaar groter te worden, die familiedag. Steeds meer bezoekers, steeds meer eet- en drankkraampjes, steeds meer diversiteit en steeds grotere springkastelen. Meer dan 200 kinderen sprongen zicht te pletter op mega-springkastelen

FAMILIEDAG 2020
Datum Uren Locatie
06/06/2020 10.00 - 19.00 Universiteitsplein

Valentijnsontbijt

Ieder jaar opnieuw organiseert onze jeugdwerking een geweldig ontbijt! En dat helemaal in het teken van de liefde! Een weekend langs smullen in het Olympisch Stadion van overheerlijke broodjes, vers fruit, royaal veel keuze in fijne vleeswaren, kazen en talloze andere zaken. Doorspoelen doe je met een glaasje cava of een heerlijke warme drank. 

Valentijnsontbijt
Datum Uren Locatie
08/02/2020 - 09/02/2020 10.00 - 13.00 Olympisch Stadion

EETFESTIJN

Houdt u van gezellig tafelen met vrienden en familie, dan is het het eetfestijn helemaal iets voor u. Het is bovendien in Club 155 van het Olympisch stadion. Er zijn verschillende momenten en gerechten. Je kan kiezen tussen mosselen, spaghetti, vol-au-vent of simpelweg een curryworst. De frietjes zullen niet ontbreken.