matchbalsponsor: Bakkerij Manus

Bakkerij Manus is hofleverancier voor zowel spelers, stewards als supporters van uw en hun geliefde team Beerschot!

Bij patisserie Manus te Brasschaat proberen we steeds vernieuwend te zijn, met eerste keuze dagverse producten en met veel precisie voor onze artikelen. Dagelijks komt alles ’s morgens vers in de bakkerij te Brasschaat.

Het assortiment brood, patisserie, chocolade, ijs en nog vele andere lekkernijen worden allemaal in eigen huis bereid met de meest hoogstaande grondstoffen en verse ingrediënten. Dit blijft vooral nodig om de door het harde werken verdiende goede naam te blijven behouden.

Zo wordt er dan ook elke dag vernieuwend gedacht aan producten die nodig zijn om de vraag van de meest kritische en veeleisende klant op zijn wenken te kunnen bedienen. U stelt ons de vraag en wij proberen het uit te werken. In onze verschillende afdelingen worden op bestelling wonderen verricht en kan een mirakel ook, al zal dit een beetje meer tijd in beslag nemen.

De Aftrap vandaag wordt gegeven door Max en Emelie van Bakkerij Manus, zij zorgen er mee voor dat Manus de grootste en beste warme bakker van Antwerpen blijft.

www.patisseriemanus.be

Jupiler Pro League

1 Club Brugge 76 pts
2 R. Antwerp F.C. 60 pts
3 RSC Anderlecht 58 pts
4 KRC Genk 56 pts
5 KV Oostende 53 pts

XIII

COMMANDEZ VOTRE MAILLOT EN LIGNE