Beerschot licht de optie van Marius Noubissi

Beerschot licht de optie van aanvaller Marius Noubissi. De Kameroense spits zijn contract wordt zo verlengd tot juni 2022. Noubissi is sinds 2018 op het Kiel en scoorde 23 goals op 72 wedstrijden voor onze Mannekes.

“Ik hoopte op deze verlenging”, steekt Noubissi van wal. “Ik hou echt van Beerschot en van Antwerpen. Ik ben in mijn drie seizoenen hier verliefd geworden op de stad en op de club. Ik wil hier zelfs na mijn carrière graag blijven”, zegt de Kameroener.

Technisch manager Sander van Praet duidt de verlenging van Noubissi. “We zijn blij iemand als Marius langer bij de club te houden. Marius is een krachtige en doelgerichte spits. Een belangrijk profiel in het moderne voetbal. Hij heeft zijn waarde al bewezen en zal dat in de toekomst nog doen.”

Ook voorzitter Francis Vrancken is tevreden dat de Kameroener nog een jaar langer bij Beerschot blijft. “Bij Beerschot hechten we er veel belang aan om te blijven investeren in spelers waar we rotsvast in geloven. Marius is daar een mooi voorbeeld van. Zijn kwaliteiten en ongebreidelde inzet zijn zo groot dat we hem absoluut willen houden.”
 

Jupiler Pro League

1 RWDM 49 pts
2 SK Beveren 43 pts
3 K. Beerschot V.A. 39 pts
4 CLUB NXT 39 pts
5 Lierse 36 pts

XIII

COMMANDEZ VOTRE MAILLOT EN LIGNE