CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

beerschot kerstmarkt

Zaterdag en zondag openen we aan de Beerschot Pop-up Store een kleine kerstmarkt. Zondag zijn alle supporters uitgenodigd op de kerstdrink. Ook enkele spelers zullen komen klinken op een paarse kerst.

KERSTMARKTJE

Zowel zaterdag (10.00-18.00 uur) als zondag (12.00-18.00) zullen aan de Beerschot Pop-Up Store twee kerstkramen staan. Het moet een gezellige ontmoetingsplaats worden voor supporters, bestuurders, medewerkers, trainers en spelers. In het ene kraam kan je kiezen uit een reeks van koude en warme dranken. In het andere kraam zullen ‘Official Beerschot Products’ gestald worden.

WE ARE 2020

Naast een reeks van mutsen en sjaals, zal ook de nieuwste ‘2020 lijn’ te koop zijn, verwijzend naar het nieuwe en bijzondere jaar dat eraan komt. 2020. Ons jaar. Onze wijk. Het jaar van de rat. ‘2020’ zal stijlvol prijken op T-shirts en sweaters. Ook de Beerschot Pop-up Store is uiteraard het hele weekend open.

KERSTDRINK MET SPELERS

Zondag nodigt Beerschot alle supporters uit om te klinken op een paarse kerst en op 2020. Van 14.00 uur tot 16.00 wordt gratis Glühwein en warme chocolademelk aangeboden. Op de kerstdrink zullen ook enkele spelers passeren.

tweede periode

1 KVC Westerlo 23 pts
2 K. Beerschot V.A. 23 pts
3 Union Saint Gilloise 19 pts
4 Oud Heverlee Leuven 17 pts
5 RE Virton 17 pts

Matchday Kinderfeestjes

Onze Feestberen

Wil je je zoon, je dochter, een jarige of een andere jonge Beerschotsupporter een bijzondere beleving cadeau doen?