A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot oefent tegen Club Brugge en AA Gent

Beerschot heeft een sterk oefenprogramma. De Beren spelen in juli tegen landskampioen Club Brugge en nog 3 andere ploegen uit 1A. Gezien de gezondheidsmaatregelen zullen alle oefenwedstrijden helaas zo goed als zeker achter gesloten deuren gespeeld worden. Voor de stage trekt Beerschot dit jaar de Duitse grens over.

De technische commissie en de staff hebben dit jaar voor sterke Belgische tegenstanders gekozen. In aanloop naar de finale tegen OHL en de start van de nieuwe competitie speelt Beerschot tegen 4 ploegen uit 1A waaronder Club Brugge en AA Gent. Bij de landskampioen komen we ex-Beerschotter en hoofdcoach Philippe Clement tegen. Lees hier het verslag van de goede oefenwedstrijd tegen KAA Gent.

Na die stevige tweeklapper kiest Beerschot voor een Duits oefenkamp. De troepen van Losada vertrekken op 9 juli en keren terug op 17 juli.

Ook na de stage wordt geoefend tegen 2 ploegen uit 1A. Dan heten de waardemeters Kortrijk en Sint Truiden. Afsluiten doen we de mooie oefencampagne tegen het Patro Eisden (1ste amateur) van Stijn Stijnen.

Het lijdt geen twijfel, na een reeks van stevige trainingsweken en oefenwedstrijden zal Beerschot meer dan klaar zijn voor de finale tegen OHL, op 2 augustus.

Tenzij er nog aanpassingen zijn, worden de oefenwedstrijden gespeeld zonder publiek. Gezien de gezondheidsmaatregelen mogen er geen supporters afzakken en worden de uren en de locaties niet gecommuniceerd. We vragen onze fans daar begrip en respect voor te hebben.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts