A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

BEERSCHOT TRAKTEERT

Beerschot trakteert z’n supporters. Naast de 1+1 Valentijnsactie, zullen vrijdag vanaf 19 uur 1700 pinten en 500 flesjes coca-cola op de togen staan. De traktatie is ook van onze spelers die de supporters er graag bijhebben van bij de opwarming. Er zal vanaf dan al een DJ in het Olympisch Stadion draaien. Na de wedstrijd is het een happy hour in het thema café. Tot 23.30 uur bestel je 1 Jupiler, en krijg je er 2.

Dat het een feest moet en zal worden vrijdagavond. De spelers vragen de supporters al vroeg af te zakken naar het stadion en ook bij de opwarming in de tribunes aanwezig te zijn. Daarom trakteert Beerschot z’n supporters van zodra de poorten opengaan om 19 uur. Aan alle togen van tribunes 1,3 en 4 zal een vat Jupiler pils aangeboden worden. Omdat tribune 3 nu al zo goed als uitverkocht is, zullen aan de togen van vakken I en J zelfs 2 vaten Jupiler uitgedeeld worden vanaf 19 uur.

Voor de supporters die geen alcohol drinken, zijn er aan elke toog ook enkele tientallen flesjes coca-cola gratis. De hamburgers kosten de hele avond 4 euro.

Om de sfeer er al snel in te krijgen zal DJ Steve zich al vanaf 19 uur in het stadion opstellen en zijn beste muziek door de tribunes laten galmen.

Na de wedstrijd is het een happy hour in het thema café. Tot 23.30 uur bestel je 1 Jupiler, en krijg je er 2. Hopelijk hebben we op dat moment een belangrijke overwinning te vieren. We zullen er op en naast het veld alvast alles aan doen. Het Kiel moet vrijdagavond bruisen.

Hier vind je alle info over de 1+1 actie en onze Purple Valentine. Wees snel, want ons stadion loopt snel vol.

 

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!