CLUB NIEUWS, JEUGD NIEUWS

beloften verliezen tegen Waasland Beveren

Zware en onaanvechtbare thuisnederlaag voor onze beloften maandagavond tegen een Waasland-Beveren dat zich in zowat alle onderdelen de betere toonde. Nochtans was Beerschot goed gestart maar nadat de bezoekers via een afgeweken schot op voorsprong waren gekomen, liep het jonge team van trainer Benni Geerts achter de feiten aan.

Vlak na de rust zag Finn Keisers zijn kopbal én de rebound gestopt door doelman Pirard, waarna Waasland-Beveren zijn voorsprong verder uitdiepte en op die manier zijn koppositie in de rangschikking bevestigde.

Beerschot blijft in het klassement op een dertiende plaats hangen en speelt zijn eerstvolgende competitiewedstrijd op maandag 11 november, uit bij Lommel.  

 

* DOELPUNTEN: 6’ 0-1, 56’ 0-2, 66’ 0-3

* BEERSCHOT: Lejoly, Kaissi, Heyvaert, Simons, Matondo Kwanzambi, Lavia (77’ Manzambi Matondo), Terbeche (56’ Van De Venne), Muyldermans, Ceulemans (66’ Camara), Ndombasi, Keisers (77’ J. Goossens)

* GELE KAARTEN: Simons, Matondo Kwanzambi, Ben Omar (W-B)

 

Info en tekst: Jeroen Jacobs en Danny Geerts

Foto: Jeroen Jacobs

Ontdek ons kerstoffensief

Een paarse Kerst

Wil jij mooie en exclusieve Beerschot kerstartikelen? Ontdek er alles over! 14 en 15 december is er een kerstmarktje aan de Beerschot Pop-up Store. 
Op zondag 15 december biedt Beerschot onze supporters en spelers een kerstdrink aan.