JEUGD NIEUWS

Beloften winnen opnieuw

Tweede overwinning op rij voor onze beloften

Beloften: BEERSCHOT – ZULTE-WAREGEM  3 – 2

Onze beloften hebben het goede ritme te pakken, want één week na de uitzege in en tegen Charleroi klopten de jongens van trainer Benni Geerts maandagavond nu ook Zulte-Waregem.

Driss Amali zorgde na een afgeblokte bal voor een vroege Kielse voorsprong, maar op slag van rust lukten de bezoekers uit West-Vlaanderen de gelijkmaker na een rommelige fase voor het doel van Jordi Nolle.

Helemaal in de slotfase van een gelijkopgaande en spannende wedstrijd maakte Beerschot het verschil. Finn Keisers kopte eerst een hoekschop van Senne Ceulemans binnen, daarna klom Zulte-Waregem nog eens op gelijke hoogte maar vier minuten voor affluiten was het Senne Ceulemans die de eindstand vastlegde. Finn Keisers zorgde voor de assist. Meteen goed voor de vijfde competitiezege van onze beloften.

Aanstaande maandagavond 3 februari om 19.30 uur staat de eerstvolgende competitiewedstrijd op het programma, uit bij KV Oostende.

 

DOELPUNTEN: 4’ Amali 1-0, 40’ 1-1, 81’ Keisers 2-1, 83’ 2-2, 86’ Ceulemans 3-2

BEERSCHOT: Nolle, Kwidama (60’ Van De Vyver), Heyvaert, El Hadj, Ceulemans, J. Goossens, Sebaoui (60’ Matondo Kwanzambi), Ndombasi, Lavia,  Amali (90’ Lima), Keisers

GELE KAARTEN: Kwidama, Ndombasi

tweede periode

1 KVC Westerlo 23 pts
2 K. Beerschot V.A. 23 pts
3 Union Saint Gilloise 19 pts
4 Oud Heverlee Leuven 17 pts
5 RE Virton 17 pts

Matchday Kinderfeestjes

Onze Feestberen

Wil je je zoon, je dochter, een jarige of een andere jonge Beerschotsupporter een bijzondere beleving cadeau doen?