JEUGD NIEUWS

beloften winnen van Kortrijk

Het beloftenelftal van trainer Benni Geerts heeft gisterenavond in Kontich zijn derde overwinning van het seizoen laten optekenen.

De jonge Beerschotters hadden aan een vroege goal van Finn Keisers genoeg om de punten thuis te houden. Het was Tomas Muyldermans die de actie opzette, Joas Ndombasi nam over en passte naar Finn Keisers, die keurig afwerkte.

Beerschot consolideerde die voorsprong en gaf daarbij vooral in verdedigend opzicht een stevigere indruk dan de voorbije weken.

Met deze zege sluipt Beerschot in de rangschikking iets dichter naar de brede middenmoot. Aanstaande maandagavond 9 december om 20 uur staat de eerstvolgende  competitiewedstrijd geprogrammeerd, uit bij Cercle Brugge.

 

DOELPUNT: 11’ Keisers 1-0

BEERSCHOT: Nolle, Kaissi, Heyvaert, Van De Vyver, Van De Venne (89’ Sebaoui), Matondo Kwanzambi, Camara (46’ Azzoui), Ceulemans, Muyldermans (85’ Lavia), Ndombasi (75’ Amali), Keisers

GELE KAARTEN: Matondo Kwanzambi, Azzoui

Ontdek ons kerstoffensief

Een paarse Kerst

Wil jij mooie en exclusieve Beerschot kerstartikelen? Ontdek er alles over! 14 en 15 december is er een kerstmarktje aan de Beerschot Pop-up Store. 
Op zondag 15 december biedt Beerschot onze supporters en spelers een kerstdrink aan.