CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Bied op een gesigneerd wedstrijdshirt

Ook bij Beerschot staat de kerstweek in het teken van Younited Belgium. De Proximus League is omgetoverd tot ‘Younited Pro League’. In en rond het stadion wordt aandacht gevraagd voor het belangrijke werk van Younited Belgium en onze spelers zullen met een eenmalige bedrukking op hun shirts spelen. Jij kan bieden op zo’n gesigneerd en uniek shirt van jouw favoriete Beerschotspeler.

De wedstrijdshirts van Lommel-Beerschot worden online geveild op https://matchwornshirt.com/proleague, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan Younited Belgium. Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt zullen ongewassen ter veiling worden aangeboden. Vol grasvlekken en emotie dus! Naast de gedragen shirts gaan ook de ‘match issued’ shirts onder de hamer. Alle shirts worden bovendien persoonlijk gesigneerd door de betreffende speler.

Daarnaast biedt de Pro League een aantal bijzondere items aan. Denk hierbij aan gesigneerde shirts van de Rode Duivels, unieke experiences, gesigneerde wedstrijdballen en nog veel meer!

De veiling loopt van vrijdag 20 december 12:00 uur tot en met vrijdag 27 december 21:00 uur. Meebieden is heel eenvoudig en kan al vanaf EUR 89 – ook via de mobiele telefoon.

Ga naar https://matchwornshirt.com/proleague en bemachtig een uniek stukje voetbalhistorie!

 

 

 

 

tweede periode

1 KVC Westerlo 23 pts
2 K. Beerschot V.A. 23 pts
3 Union Saint Gilloise 19 pts
4 Oud Heverlee Leuven 17 pts
5 RE Virton 17 pts

Matchday Kinderfeestjes

Onze Feestberen

Wil je je zoon, je dochter, een jarige of een andere jonge Beerschotsupporter een bijzondere beleving cadeau doen?