CLUB NIEUWS

Champions weekend in onze fanshop

De nieuwe fanshop is geopend. Ook deze week kan je weer onze nieuwe ‘Thirteen’ team- en trainingswear kopen. Zaterdag en zondag is het 'Champions weekend'. Ga op de foto met de kampioenenbeker en koop een gesigneerd kampioenen T-shirt.

Beerschot lanceerde vorig seizoen een mooie reeks van ‘official Beerschot Products’. Een aantal van deze artikelen is opnieuw te koop in de fanshop. Daarnaast zal er de komende maanden regelmatig nieuwe merch gelanceerd worden. Er zijn nu  bijvoorbeeld nieuwe mondmaskers, mokken, strandhanddoeken, pennenzakken en ‘Champions’ T-shirts.

Zo goed als alle nieuwe wedstrijd- en trainingskledij kan gekocht worden door onze supporters, ook onze witte away-shirts.  Beerschot is de eerste club in België die de productie van de teamwear in eigen handen nam en daarvoor het merk ‘Thirteen’ lanceerde. De spelers en trainers zijn alvast enthousiast over design en kwaliteit.

Zaterdag 19 september en zondag 20 september staat in het teken van de titel die we pakten. Je krijgt de kans op de foto te gaan met onze kampioenenbeker en onze kampioenen T-shirts worden gesigneerd door alle spelers. Mis deze unieke kans niet.

De fanshop kreeg een volledige make-over en oogt strak en modern. We hebben ervoor gezorgd dat binnen de beschikbare ruimte de artikelen mooi geëtaleerd worden en dat er twee paskamers zijn. Beerschot werkte voor de inrichting samen met LV-architecten en Coraco.

Openingsuren fanshop

Woensdag 16/09                                         14u00-18u00

Vrijdag 18/09                                               15u00-18u00

Zaterdag 19/09  'Champions Saturday'   10u00-16u00

Zondag 20/09  'Champions Sunday'        11u00-16u00

XIII

Bestel jouw shirt online

Bestel nu je season card voor 1A

JOIN THE CHAMPIONS