A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Het verslag van de zonnige maandag

Stagedag 5 was een zonnige trainingsdag. Na de rustige zondag, weer een stevige maandag.

Zondag stond in het teken van rust, recuperatie en teambuilding. In de namiddag ging de groep helemaal los in paintball. ’s Avonds gingen 6 groepen de strijd aan in een voetbalquiz. Ook al stond fun voorop, het ontbrak de spelers ook in deze activiteiten niet aan competitiviteit. Hilariteit was er dan weer in de tekenronde waar spelers elkaar moesten tekenen. Geen van onze spelers blijkt over tekenkwaliteiten te beschikken, opmerkelijk genoeg werden de meeste spelers toch geraden op basis van enkele specifieke en opvallende lichaamskenmerken.

Zowel trainers als spelers trokken na een geslaagde quiz vroeg naar bed, met de zware aankomende trainingsdagen in het achterhoofd. De vroege ratten op stage zijn de kine’s Olivier en Linske, en masseur Benny. Kapitein Mike Vanhamel meldde zich maandag om 7 uur als eerste om behandeld te worden. Prince en co volgden.

Eenmaal het ontbijt verteerd was, schotelde onze staff weer een gevarieerde en stevige training voor. Na enkel pittige loopoefeningen werd gefocust op afwerking. Onze aanvallers werden  succesvol in stelling gebracht. De door de video-analist bestuurde drone zag een reeks combinaties en aanvalspatronen, omsingeld door lokale Duitse zwaluwen. Zij gaven vroeger op dan onze spelers die pas na 2 uur en 15 minuten het veld verlieten. “Het is fysiek zwaarder dan in Nederland. Het tempo en het niveau liggen hoog.” Beklemtoont Dario Van den Buijs even na de training de hoge intensiteit. Het volledige interview is dinsdag te zien op ons YouTube kanaal. De nieuwkomer heeft het in de video ook over Marc Noé die intussen is aangekomen in Duitsland. Als Beerschotlegende, voetbaldier, lid van de technische commissie en coördinator van de beloften worden hij en z’n expertise met open armen ontvangen door onze technische staff. De kans is groot dat Noé maandagvond z’n Beerschot verhalenarsenaal bovenhaalt.

In de namiddag en onder een stralende zon zag bezoeker Noé het team onderverdeeld worden in 4 ploegen. Op twee kleine velden speelden ze een tornooi. Ryan Sanusi, Denis Prychynenko, Reda Halaimia, Tarik Tissoudali, Joren Dom en Antoine Lejoly triomfeerden. Dom en co gingen lachend de avond in.

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!