CLUB NIEUWS

Jordi Nolle verlaat Beerschot en tekent voor Hoogstraten VV

Jordi Nolle verlaat Beerschot en tekent voor Hoogstraten VV

De 21-jarige Jordi Nolle maakte zijn debuut voor Beerschot op 19 mei, 2018. Jordi verving tijdens Play-Off II, in de 85ste minuut, Rafa Romo. Beerschot won de wedstrijd tegen Eupen met 3-1.

Jordi was populair bij zijn ploegmaten en staff en was, volgens zijn trainer, vaak moeilijk te kloppen tijdens trainingen.

Jordi Nolle: Ik was enorm graag bij Beerschot want het is de club van mijn hart. Ik zal zeker nog veel wedstrijden komen kijken en zal altijd blijven supporteren.

Patrick Nys: “Jordi is een echte atleet. En maakte op training nog altijd progressie. Hij was tijdens wedstrijdjes soms onklopbaar. Hij begon slechts laat als keeper, waardoor hij zeer goed kan meevoetballen. Het oogt soms niet allemaal technisch verfijnd maar hij pakte wel de ballen. Nu wordt het tijd dat hij gaat spelen. Daarom prees ik hem ook aan bij Hoogstraten. Hij zal nu hard moeten blijven werken en ik ga hem zeker nog blijven volgen want ik geloof in hem.”

Gunther Dieltjens: “We hebben alle begrip voor het vertrek van doelwachter Jordi Nolle. Jordi heeft zich jarenlang plichtsbewust ingezet en heeft de juiste mentaliteit. Onze boomlange keeper heeft heel veel in zijn mars maar met Mike Van Haemel hebben we nu eenmaal een absolute topkeeper.  We wensen Jordi alle mogelijke succes toe en we zijn ervan overtuigd dat we hem in de toekomst nog veel gaan zien schitteren.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts