CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

lommel-beerschot: reactie Losada

‘We zijn met de intentie begonnen om hier de drie punten te pakken maar dat is niet gelukt. Dat is de spijtige vaststelling”, zuchtte Hernan Losada op de persconferentie na Lommel-Beerschot. “De beslissende momenten waren vanavond allemaal tegen ons. In de eerste helft creëerden we twee goeie kansen via Marius Noubissi maar de bal wou er echt niet in. Eerst belandde zijn schot nipt naast, daarna stond de paal in de weg. Jammer dat we daar niet op 0-1 kwamen, want dat had de wedstrijd zeker in een andere plooi gelegd. En ook in de slotfase miste Tarik Tissoudali dat tikkeltje geluk bij de afwerking.”

Losada was voorts niet te spreken over de leiding van scheidsrechter Vermeire. Vooral die tweede gele kaart zat onze hoofdcoach hoog. “Dat hij Brogno voor een zogezegde schwalbe een tweede gele kaart gaf, vond ik erover. Als je zoiets fluit moet je heel zeker zijn van je stuk. Ik was er zeker niet van overtuigd dat dit een schwalbe was. Bovendien was de arbiter ook nogal gul met al die gele kaarten aan ons adres, terwijl Lommel er ook op z’n minst twee had verdiend. Hoe dan ook, met tien tegen elf vond ik ons sterker dan Lommel… maar uiteindelijk wint de thuisploeg wel met een schitterend schot.”

En nu? “Trainen, trainen en nog eens trainen”, luidde het nog. “Maandag vliegen we er opnieuw in en gaan we die belangrijke tweede periode voorbereiden. Vrijdag in Leuven moeten we er staan.”

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees

tweede periode

1 KVC Westerlo 23 pts
2 K. Beerschot V.A. 23 pts
3 Union Saint Gilloise 19 pts
4 Oud Heverlee Leuven 17 pts
5 RE Virton 17 pts

Matchday Kinderfeestjes

Onze Feestberen

Wil je je zoon, je dochter, een jarige of een andere jonge Beerschotsupporter een bijzondere beleving cadeau doen?