A-KERN NIEUWS

matchbalsponsor: Boonen zonweriing

Boonen Zonwering, gevestigd in Edegem, is reeds 35 jaar dé specialist op vlak van zonwering in Antwerpen. Van binnen- en buitenzonwering, tot raamdecoratie en terrasoverkappingen, het bedrijf neemt je mee in een totaal beleving en begeleidt u van A tot Z.  “Wij werken uitsluitend met de Premium merken en staan garant voor de beste kwaliteit”

Wie van zijn woning een gezellige thuis wenst te maken en op een stijlvolle manier van zonnig weer wil genieten, moet bij BOONEN Zonwering zijn.

De combinatie van kwalitatieve partners zoals Renson, Weinor, Toppoint, Verosol, Somfy en Borozo samen met het professionalisme, klantgerichtheid en oog voor kwaliteit van de medewerkers zorgt steeds voor een passende oplossing voor iedere uitdaging.

Het bedrijf is in volle groei en ontvangt u met enige trots in een volledig vernieuwde toonzaal. Hier helpt Boonen Zonwering uw droom mee te realiseren en vooral te adviseren, zelfs buiten de openingsuren kan u genieten van ons outdoor park met verschillende opstellingen van terrasoverkappingen.

Zaakvoerder Luc en zoon Jeroen zijn Kielse Ratten in hart en nieren en reeds van dag één na de fusie met Wilrijk fiere en trouwe sponsor van De Mannekes.  

Met veel plezier schenkt Boonen zonwering de wedstrijdbal voor de wedstrijd tegen KSC Lokeren.

Trouwe supporters kunnen trouwens rekenen op extra korting bij BOONEN Zonwering. Momenteel lopen onze najaar acties nog tem 15/12/19.  Haast u dus en profiteer van vele extra’s. Het Boonen Zonwering Team hoopt alvast voor zaterdag de 3 punten op het Kiel te houden.

Op de website www.boonenzonwering.be kan u alle informatie terugvinden en talloze realisaties bekijken.

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!