A-KERN NIEUWS

matchsponsor Beerschot-Lokeren: Wavin

Wavin is trotse matchsponsor van K. Beerschot V.A. versus Lokeren.

In België is Wavin uitgegroeid tot dé erkende expert en partner voor de Bouwsector. Wij richten ons op een efficiënte en veilige watervoorziening in alle aspecten van bouw en infrastructuur – van ontwerp tot installatie en onderhoud, van bron tot kraan. Daarnaast focussen we ons op het creëren van betere sanitaire voorzieningen en hygiëne door (afval) wateroplossingen te bieden aan landelijke en stedelijke gebieden over de hele wereld.

Wavin producten voor de bouw en installatie zijn verkrijgbaar via leidende groothandelaren. Een snelle en efficiënte belevering van de civiel en infra producten aan aannemers wordt ondersteund vanuit de 6 Wavin afhaalfilialen verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Van product-ontwerp tot en met after-sales-service: kwaliteit staat bij Wavin Belgie voorop! Voor meer informatie kunt u onze website www.wavin.com bezoeken.

Ontdek ons kerstoffensief

Een paarse Kerst

Wil jij mooie en exclusieve Beerschot kerstartikelen? Ontdek er alles over! 14 en 15 december is er een kerstmarktje aan de Beerschot Pop-up Store. 
Op zondag 15 december biedt Beerschot onze supporters en spelers een kerstdrink aan.