CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Onze Kazakse links back blijft nog even

De 23-jarige Kazak ontpopte zich dit jaar als publiekslieveling en een sterkhouder bij Beerschot. De Kazakse international speelde een sterk seizoen en de technische staff besliste de optie in het contract van Yan te lichten.

Francis Vrancken: “Met het lichten van de optie van Yan Vorgovskiy zetten we opnieuw een stap vooruit.  Het zijn dit type spelers die bij ons thuishoren. Een geweldige vechtlust, grote fysiek en technisch heel sterk. Bovendien heeft hij als 23-jarige speler nog veel progressie in zijn mars.  Dat hij daarbij ook nog international is voor zijn land maakt ons bovendien trots.”

Sander Van Praet: “Yan kwam vorige zomer over van Kairat Almaty en ontpopte zich meteen tot een waardevolle basisspeler. Hij had geen aanpassingsperiode nodig en is een belangrijke schakel als wingback in het spelsysteem van onze coach. Als A-international van Kazachstan brengt hij het team ervaring en kwaliteit bij, daarnaast heeft hij nog heel wat groeipotentieel. Yan is een harde werker met schitterende mentaliteit, de club heeft dan ook niet getwijfeld om de optie in zijn contract te lichten.”

Will Still: Yan heeft geen aanpassingsperiode nodig gehad en heeft enorm veel talent. Hij is heel gedreven en werkt enorm.”

Frank Dauwen: “Yan is een moderne flankspeler met veel potentieel. Hij is leergierig en is bereid om hard te werken om een nog hoger niveau te halen.”

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

BEERSCHOT vs OH LEUVEN

THE FINAL

The Final Sjaal

Koop hem online en in de fanshop