A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

ook deze week geen trainingen

Beerschot neemt de Coronadreiging heel ernstig. Alle trainingen van deze week worden afgelast. De spelers krijgen een individueel programma en mogen het land niet verlaten.

Vorige donderdag, na de aankondiging van de doortastende maatregelen van de federale overheid en het uitstel van de wedstrijden in 1A en 1B, besliste Beerschot meteen de trainingen te staken. Maandag was er een nieuw overleg en werd overeengekomen om niet meer te trainen tot en met zondag 22 maart. 

De spelers mogen het land niet verlaten en moeten alvast tot en met zondag een individueel trainingsprogramma volgen. Zij zullen voortdurend opgevolgd worden door onze technische en medische staff.

Beerschot houdt de mogelijkheid open om vanaf volgende week opnieuw te trainen, afhankelijk van de evolutie van de algemene gezondheidstoestand, en de verdere richtlijnen en beslissingen van de federale overheid en de Pro League. Moesten de trainingen volgende week hervat worden, dan zal dat gebeuren onder strikte voorwaarden en in kleine groepen.

Alle eerder genomen maatregelen blijven gelden. Overal op de club is een minimumbezetting. Wie van thuis kan werken, doet dat. En bijna alle meetings worden online georganiseerd.

Beerschot zal de situatie van nabij volgen en voortdurend evalueren.

Beerschot werkt dit jaar ook actief mee aan evenementen in het kader van 100 jaar Olympische Spelen. Zowel de Olympische parade als de torch run van de Special Olympics zijn intussen afgelast. Voor beide events was het Olympisch Stadion een belangrijke stopplaats.  Ook de doortocht van de Olympische vlag van afgelopen zondag ging niet door. Eerder werd al beslist het Paastornooi voor de jeugd te cancelen.
 

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!