CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Reacties over de verlenging van Mike Vanhamel

Reacties over de verlenging van Mike

#WeAre13

Walter Damen, Vice-Voorzitter: “Met het bijtekenen van Vanhamel geven we een duidelijk signaal. Beerschot is ambitieus en koestert zijn spelers. Mike symboliseert dan ook het type speler  waar we van houden. Rationeel, uiterst bekwaam en volhardend.”

Hernan Losada, Hoofdcoach :

”Mike heeft schitterende reflexen en is sterk in 1v1-situaties, om niet te spreken over zijn voetballende kwaliteiten. Hij is, zonder twijfel, de best voetballende doelman in Belgie op dit moment. Los van al deze kwaliteiten is Mike een trouw en loyaal persoon die op en naast het veld alles voor deze club geeft.”

Patrick Nys, Keepertrainer:

“ Ik ken Mike nog van bij onze periode in Lierse. Door hard te werken is Mike uitgegroeid tot de keeper die hij vandaag is. Hij is een kapitein op en naast het veld, en een plezier om mee te werken. Hij gaat steeds voorop in de strijd en bewijst zijn belang voor de ploeg week in week uit.”

Sander Van Praet, Technisch coordinator:

“ De club is heel tevreden dat we Mike voor lange tijd aan ons verbonden hebben. De prestaties van Mike zijn alombekend, dan is het logisch dat er interesse van andere clubs komt. Echter waren we al een hele tijd akkoord om zijn lopende contract open te breken. Mike is een absolute topkeeper, die ook naast het veld een heel belangrijke rol heeft. We blijven verder bouwen aan de club en Mike zal daarin een cruciale rol blijven spelen.”

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

BEERSCHOT vs OH LEUVEN

THE FINAL

The Final Sjaal

Koop hem online en in de fanshop