CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

SAMEN TEGEN CORONA

Samen tegen Corona

 
In deze moeilijk periode willen we elkaar zo goed mogelijk steunen en helpen. Onder de noemer "United by 13" willen we met Beerschot en onze hoofdsponsor, DCA, ook ons steentje bijdragen. 

We missen allemaal de avonden op het Kiel, de barbecue met vrienden of gewoon gezellig samen zijn op cafe of restaurant. En net op het moment dat we dit misschien nog het meest nodig hebben moeten we afstand houden. We kunnen geen arm om iemand heen slaan die dat nodig heeft. Sommige van onze fans zijn getroffen door het virus en zitten in isolatie, zonder de mogelijkheid tot bezoek. Vooral ouderen of mensen die een bijzonder risico lopen op het virus, voelen zich steeds eenzamer. Er zijn echter ook fans die het financieel moeilijker hebben, die tijdelijk zonder werk zijn gevallen en wel een bemoedigend woord kunnen gebruiken.. 

Beerschot wil deze supporters een paars hart onder de riem steken met een persoonlijke videoboodschap van onze spelers of staff

De trouwste abonnees met een geldig e-mail adres hebben daarvoor reeds een e-mail ontvangen. 

De abonnees kunnen hun verhaal vertellen waarom hij/zij of een andere Beerschot-supporter deze persoonlijke videoboodschap verdient. 
Ze kunnen hierbij een TOP 3 van spelers of staff opgeven waarvan ze de videoboodschap wensen te ontvangen.

De 100 meest ontroerende inzendingen krijgen een persoonlijke videoboodschap door één van de spelers of staff. De supporters worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Onze abonnees kunnen deelnemen tot dinsdag 21 april 2020!

Samen zijn we sterker. Eén familie, verbonden door de liefde voor onze club.

#UnitedBy13

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

BEERSCHOT vs OH LEUVEN

THE FINAL

The Final Sjaal

Koop hem online en in de fanshop