CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Wij zijn niet bang want Vanhamel blijft erbij...

Wij zijn niet bang want Vanhamel blijft erbij...

Beerschot en onze kapitein Mike Vanhamel hebben deze week een contractverlenging getekend voor 4 seizoenen en een optie. Het contract onderstreept op die manier de intentie van de club en Mike om op lange termijn samen te bouwen aan de toekomst van de club.

One Team, one Family, United by the love for our club. #UnitedBy13

Francis Vrancken, Voorzitter van Beerschot: “Een speler als Mike Vanhamel behouden, lukt als je voldoende stabiliteit hebt en brengt als club. Continuïteit in deze periode is enkel mogelijk als er voldoende schouders een project dragen. Ik wil hierbij niet enkel mijn partner, Prins Abdullah, bedanken maar ook mijn goede vriend Philippe Verellen van Wolf Oil. Ook Phillippe en zijn medewerkers zijn gecharmeerd door dit type speler. Mike speelt en denkt als een goed bedrijfsleider/kapitein. Excellent en duidelijk in zijn communicatie. Visie en overzicht in het spel. Mede voetballend vanuit zijn goal waarbij hij vaak het ganse team op gang zet. Geen franjes maar gewoon doen wat moet en dit steeds in het belang van de ploeg. Als sponsor en bedrijf zijn dit de spelers waarop je trots bent dat zij jouw naam dragen en uitstralen op hun shirt.

Ik ben er zeker van dat we samen met alle supporters nog mooie momenten gaan beleven met Mike.

Samen bouwen we voort. Steen per steen op een heel solide fundering.”

Hernan Losada, Hoofdcoach van Beerschot:

”Mike heeft schitterende reflexen en is sterk in 1v1-situaties, om niet te spreken over zijn voetballende kwaliteiten. Hij is, zonder twijfel, de best voetballende doelman in Belgie op dit moment. Los van al deze kwaliteiten is Mike een trouw en loyaal persoon die op en naast het veld alles voor deze club geeft.”

Mike Vanhamel:

“Ik ben verheugd over deze nieuwe verbintenis, reeds enkele maanden geleden waren we het eens om onze verbintenis open te breken omdat onze ambities samen lopen en ik een belangrijke rol wil spelen daarin! De recente interesse is zeker flatterend maar weegt niet op tegen het gevoel dat ik heb bij deze club en het immense respect dat ik voel van de club en vooral onze superfans. Wees niet bang want ik blijf erbij! “

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

BEERSCHOT vs OH LEUVEN

THE FINAL

The Final Sjaal

Koop hem online en in de fanshop