DOELMAN LEJOLY BLIJFT BIJ BEERSCHOT

Antoine Lejoly blijft langer op het Kiel. De jonge doelman tekende een nieuw contract voor 2 seizoenen, met optie op een seizoen extra.

De 21-jarige Antoine Lejoly kwam vorig seizoen over van Standard. Toen verkoos hij Beerschot boven Antwerp. Ook nu had Lejoly andere opties maar kiest hij voor een verlengd verblijf bij Beerschot. 'Ik voel me hier thuis. En dat ik een een nieuw contract krijg, wil zeggen dat de club iets in mij ziet. Ik ga hard blijven werken onder keeperstrainer Patrick Nys. En ik kan ook veel leren van Mike Vanhamel.'

Net als voor z'n andere doelmannen Jordi Nolle en Mike Vanhamel, heeft Patrick Nys lof voor Antoine Lejoly. 'Antoine is een voorbeeld. Zijn inzet en werkkracht zijn ongelooflijk. En op die manier zet hij Jordi en Mike onder druk. Hij maakt hen beter."

Antoine Lejoly maakte z'n debuut in de eerste ploeg, thuis tegen Westerlo in playoff 2 en stond ook in 2 oefenwedstrijden onder de lat. 'En vorig seizoen hield hij bij de beloften bijzonder veel de 0. Hij is zeker een talent.' Vult Patrick Nys nog aan.