HERNAN LOSADA NEEMT OVER VAN STIJN VREVEN

Hernan Losada is de nieuwe hoofdtrainer van Beerschot. Het clubicoon volgt, ad interim, Stijn Vreven op tot het einde van het seizoen. Ook fysical coach Werner Martens neemt -in onderling overleg- afscheid van de club.

Het bestuur van Beerschot heeft beslist de samenwerking met Stijn Vreven stop te zetten. Club en trainer gaan uiteen in goede verstandhouding. Vreven was bezig aan z'n tweede seizoen op het Kiel en speelde een belangrijke rol in de sportieve uitbouw van de club. Vorig seizoen zag hij een sterk seizoen net niet beloond met promotie naar 1A. Dit seizoen staat Beerschot na 9 speeldagen vijfde.

Met de aanstelling van Hernan Losada wil Beerschot een nieuwe drive op het Kiel. Hij is voor het bestuur de ideale man om de ploeg op dit moment op sleeptouw te nemen.

Losada is een Beerschotlegende die een extra lading enthousiasme en geloof met zich meebrengt. De Antwerpse Argentijn kent bovendien het Olympische huis als geen ander. In 3 passages speelde hij 7 seizoenen en bijna 200 wedstrijden voor Beerschot.

Hernan Losada kent niet alleen de club maar ook de huidige spelerskern. Hij was sinds vorig seizoen assistent trainer en lid van de technische commissie.

Hernan Losada debuteert vrijdag als T1 met een thuiswedstrijd tegen Westerlo.