JOBBEURS IN HET OLYMPISCH STADION

Vind op vrijdag 13 september 2019 een nieuwe baan op de HIW-jobbeurs in Bar Grisar van het Olympisch Stadion.

 

Op zoek naar werk? Of toe aan nieuwe uitdaging? Hopelijk kan je dan vrijdag 13 september een kijkje komen nemen op de jobbeurs van Handel & Industrie Wilrijk.

 

Handel & Industrie Wilrijk-Aartselaar (HIW) bundelt de krachten van een heleboel kleine en grote ondernemers in Wilrijk en sinds kort ook Aartselaar, waarvan een heel aantal gevestigd is in de industriezone Terbekehof. Daar is al heel wat activiteit, maar ook nog een pak openstaande vacatures.

 

Om die in te vullen, organiseert HIW in samenwerking met Beerschot de tweede editie van deze grote jobbeurs. "Op vrijdag 13 september stellen ruim 25 bedrijven zich in het Beerschotstadion voor aan potentiele werknemers", vertelt Ellen Verlinden van HIW. "Maar op onze jobbeurs vind je niet alleen de bedrijven uit Wilrijk en Aartselaar, ook andere grote bedrijven uit de grote regio zoals Engie en Umicore zullen er van de partij zijn."

 

De vacatures zijn zeer uiteenlopend. "Het gaat om vacatures met een technisch profiel zoals ingenieurs en productiearbeiders, maar er zijn even goed administratieve functies. Kom dus zeker een kijkje nemen, er is voor elk wat wils. En het is bijzonder deze jobbeurs in het Olympisch Stadion te kunnen organiseren", besluit Ellen Verlinden.

 

Nu al de vacatures bekijken?

Dat kan op de website van de HIW-jobbeurs www.hiw.be/jobbeurs Klik er op de namen van de deelnemende bedrijven en u kan meteen de jobaanbiedingen bekijken.

 

Jobbeurs HIW

Vrijdag 13/9 van 10 tot 16 uur

Stadion Beerschot, Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen

www.hiw.be/jobbeurs

Inkom gratis