Beloften halen zwaar uit in Westerlo

 

Met Senne Ceulemans in een hoofdrol

Beloften: WESTERLO – BEERSCHOT  2 – 4

Het beloftenelftal van coach Hernan Losada heeft gisterenavond op een overtuigende manier zijn twee overwinning van het seizoen behaald. Senne Ceulemans eiste daarbij een hoofdrol op door in de eerste helft twee vrijschoppen lekker binnen te leggen en in de slotfase de 2-4-eindstand voor te bereiden met een assist voor Finn Keisers. Een sterke prestatie.

Het werd een leuke en felbevochten wedstrijd met een resem kansen langs beide kanten, veel doelgevaar, drie rake vrije trappen, een penalty en vier gele kaarten. Spektakel troef dus.

Ndombasi zorgde voor het eerste doelgevaar maar zag zijn schot uit de kruising gehaald door de thuiskeeper, en dat was de aanzet van een goede partij voetbal. Senne Ceulemans had een belangrijke voet in de betere Kielse acties, onze verdediging moest zich enkel gewonnen geven op stilstaande fasen. Vlak voor tijd miste Ceulemans nog een dot van een kans. Net geen hattrick dus voor Senne.

Door deze zege klimmen onze beloften in het klassement naar plaats 13 (!). Volgende maandag om20 uur speelt Beerschot een bekerwedstrijd in en tegen Oud-Heverlee Leuven.

 

 

DOELPUNTEN: 17’ Ceulemans 0-1 , 22’ 1-1, 41’ Ceulemans 1-2, 55’ Amali 1-3, 59’ 2-3 (strafschop), 77’ Keisers 2-4

BEERSCHOT: Lejoly, Kaissi (78’ El Hadj), Heyvaert, Kwidama, Van De Venne, Azzaoui (52’ I. Matondo Kwanzambi), Ceulemans, Ndombasi (78’ Sebaoui), Muyldermans (72’ Lavia), Keisers, Amali

GELE KAARTEN: Kwidama, Amali, El Hadj, I. Matondo Kwanzambi

 

 

Info en tekst: Jeroen Jacobs en Danny Geerts

Foto: Jan Mees