DE ONMISBARE BEERSCHOT WILRIJK-APP 

 

Alle informatie over Beerschot-Wilrijk steeds bij de hand

 

Nu KFCO Beerschot Wilrijk - naar goede gewoonte - ook het seizoen 2017-2018 weer overtuigend is ingestapt, willen we onze supporters graag nog eens herinneren aan het feit dat onze club sinds anderhalf jaar over een geweldige app beschikt waarmee u het dagdagelijkse voetbalgebeuren op het Kiel vanop de eerste rij kan volgen.

Onze app bevat alle informatie die u als supporter nodig heeft om het vele wel en weinige wee van KFCO Beerschot Wilrijk op de voet te volgen: resultaten, rangschikking, kalenders, spelersfiches, clubnieuws, ticketinfo, catering- en commercieel nieuws,... U wil het weten, wij bieden het aan. Bovendien zijn we helemaal bij, want de app werd zopas volledig geüpdatet.

Ook tijdens onze wedstrijden, zowel op de weer lekker gevulde tribunes van het Olympisch Stadion als op verplaatsing, kan hij uw bondgenoot zijn. Voor zij die het nog niet gedaan hebben: probeer hem nu uit.

De KFCO Beerschot Wilrijk app werd inmiddels bijna tienduizend keer gedownload, en is gratis en voor niets te vinden in de App Store (iOS) en via Google Play (Android).

 

Technische adressen:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.beerschotwilrijkapp74544ea6

iOS: https://itunes.apple.com/be/app/kfco-beerschot-wilrijk/id1104358506?l=nl