OPENING BEERSCHOT POP-UP STORE SUCCES

De openingsdag van onze Beerschot Pop-up Store in het centrum van Antwerpen was een voltreffer. Tussen de 700 en 800  supporters waren er als de ratten bij om de eerste 'Official Beerschot Products' te zien en te kopen. Er hing de hele namiddag een heerlijke Beerschot vibe aan Hopland 4. Ook zondag 16 juni is de winkel open en is er een korting van 10%. De Beerschot pop-up store is er nog tot januari 2020.

Om 13 uur gingen de deuren van de eerste Beerschot/Joma pop-up store open. Om 13 uur maakten de regenwolken plaats voor een blauwe hemel. Kon het symbolischer. Dan al stonden 200 supporters aan te schuiven. Met Nathalie en Noella op kop. Zij zakten om 8u30(!) af naar het Hopland. Het spreekt voor zich dat Beerschot hen beloonde. Nathalie en Noella zullen de geschiedenisboeken ingaan als de eerste supporters met een 'Official Beerschot Product'. Het was het begin van een geslaagde en gezellige openingsnamiddag. De supporters bleven hangen, genoten van de aangeboden receptie en praatten, samen met bestuur en spelers, over den Beerschot.

De ligging, de inrichting, de 'Official Beerschot Products' en de Joma trainingswear van onze A-kern worden gesmaakt. De volgende maanden zullen regelmatig nieuwe kledingstukken en gadgets gepresenteerd worden, met inspraak van onze supporters.

De Beerschot/Joma Pop-up Store is ook zondag 16 juni open van 10 uur tot 18 uur. De openingskorting van 10% blijft die dag gelden en er kunnen ook abonnementen gekocht en afgehaald worden. Daarna zal de winkel gesloten zijn op zondag en maandag, behalve op koopzondagen.

Openingsuren Beerschot/Joma Pop-up Store
dinsdag-zaterdag            10 uur-18 uur
koopzondag                     12 uur-18 uur

De pop-up store is ook een verkoop- en afhaalpunt voor tickets en abonnementen. Abonnementen kunnen, na het openingsweekend, gekocht en afgehaald worden op woensdag, vrijdag en zaterdag. Enkel abonnees die bij aankoop online of in de ticket corner hebben aangegeven dat ze het abonnement in de pop-up store komen afhalen, kunnen in de Store terecht.

Openingsuren desk abonnementen
woensdag          10 uur-18 uur
vrijdag                 10 uur-18 uur
zaterdag             10 uur-18 uur

In de ticket corner in het Olympisch Stadion kunnen de abonnementen afgehaald worden vanaf 23 juni. Meer info daarover volgt nog.