Selectienieuws Westerlo - Beerschot

 

Twee geblesseerden en drie afwezigen… maar daar is Tom Pietermaat terug!

Als gevolg van vijf onbeschikbare spelers moet trainer Stijn Vreven voor de topper in en tegen Westerlo noodgedwongen sleutelen aan zijn elftal. Seigers en Maes zitten in de ziekenboeg; Rubin werkt verder aan zijn herstel van zijn enkelletsel maar is nog niet wedstrijdfit terwijl Alex enkele weken ‘out’ is met een knieblessure.

Verder ook geen Yan Vorogovskiy en Irakli Bugridze, want die hebben interlandverplichtingen met respectievelijk het A-team van Kazachstan en de beloften van Georgië. Reda Halaimia ontbreekt vanwege dringende familiale omstandigheden.

Hét nieuws van de dag is echter dat Tom Pietermaat voor het eerst sinds anderhalf jaar weer tot de wedstrijdselectie behoort. En dat uitgerekend op zijn verjaardag! Onze kleine is back… Alle teams 1B zijn bij deze gewaarschuwd!

 

WEDSTRIJD: Westerlo - Beerschot

STADION: ’t Kuipje, De Merodedreef 189, 2260 Westerlo

DATUM EN AFTRAP: zaterdag 7 september 2019, 17 uur

BLESSURES: Seigers (enkel), Maes (knie)

SCHORSINGEN: geen

AFWEZIGEN: Vorogovskiy (interlandverplichtingen), Bugridze (interlandverplichtingen), Reda (familiale omstandigheden)

INZETBARE SPELERS: Vanhamel, Lejoly, Nolle, De Smet, Dudouit, Prychynenko, Bourdin, Grisez, Simons, Dom, Vancamp, Pietermaat, Camara, De Keersmaecker, Sanusi, Holzhauser, Tissoudali, Brogno, Saint Louis, Noubissi, Placca

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees