Ticketinfo Westerlo

 

Geen combi naar Westerlo. 887 plaatsen beschikbaar

De verplaatsing naar 't Kuipje kunnen we inmiddels met de ogen toe maken... al raden we dat onze supporters toch ten stelligste af. Feit is dat Beerschot zaterdag voor de zesde keer op drie seizoenen bij Westerlo op bezoek moet. En, goed nieuws: ook nu geen combi-regeling!

Westerlo heeft voor de supporters van Beerschot 237 zitplaatsen in vak H en 650 staanplaatsen in vak I voorzien. De ticketprijzen voor een zitje bedragen 21 euro (volwassenen), 9 euro (jeugd tussen 12 en 15 jaar) en 1 euro (jonger dan 12). Voor een staanplaats betaalt u als volwassene 16 euro. Jeugd tussen 12 en 15 jaar betalen 6 euro, onder de 12 jaar één euro.

Het bezoekersloket van 't Kuipje is op de wedstrijddag open vanaf half vier. Opgelet: de aftrap is om 17 uur.

Beerschot voorziet in het Olympisch Stadion een voorverkoop op donderdag 5 september tussen 17 en 20 uur.

Supportersclubs kunnen hun tickets reserveren tot en met woensdag 4 september om 17 uur.

 

Rolstoelgebruikers en personen met een handicap krijgen gratis toegang tot de wedstrijd maar dienen hun aanwezigheid vooraf te melden aan het secretariaat (ticketing@kvcwesterlo.be) Graag ook een kopie van hun attest van invaliditeit toevoegen aan de aanvraag. Begeleiders betalen 10 euro voor een toegangskaart. Die tickets zijn op de wedstrijddag af te halen en te betalen aan het bezoekersloket.