Verslag Beerschot – Duffel 2-0

 

Ook ons vierde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eindigde zonder tegendoelpunt. Onze Mannekes kwamen tegen de club uit de tweede amateurklasse echter niet verder dan twee treffers.

In de eerste helft trof Fessou Placca al vroeg in de match het doelkader. Veel kansen werden er in de eerste 45 minuten echter niet meer afgedwongen. De mooiste actie kwam er van Alex Maes die met een prachtig vluchtschot van buiten het strafschopgebied de Duffelse doelman Coppens kansloos liet.

Na de rust creëerden onze jongens veel meer kansen maar de afwerking bleef nog achterwege. Zowel Saint Louis, Brogno, Tissoudali als Placca kregen het leder meermaals niet voorbij een attent keepende Coppens. Ook nu stond de paal eens in de weg maar dan voor Reda. In de slotfase zette Saint Louis de eindscore op het bord met een tweede Kiels doelpunt.Zowel Vanhamel, Sanusi als Vorogovskiy kregen tegen Duffel hun eerste speelminuten van deze voorbereiding.

Morgen trekken onze Mannekes tot en met zaterdag 13 juli op stage naar Delden. Tijdens deze oefenstage zijn er ook nog twee oefenwedstrijden voorzien.

* Doelpunten: 37’ Maes (1-0), 85’ Saint Louis (2-0).

* Beerschot: Vanhamel, Prychynenko, Dom, Saint Louis, Holzhauer (56’ Tissoudali), Maes (46’ Sanusi), Placca, Bourdin, Brogno, Reda en Vorogovskiy (71’ Grisez).

 

Tekst + foto: Patrick Bijnens