Weekprogramma van 2 tot 8 september

 

Alles in functie van die belangrijke verplaatsing naar ’t Kuipke van zaterdag

Beerschot stapt vandaag over van een drukke sportieve tweedaagse met een deugddoende thuiszege tegen Union en de Fan Dag naar een al even drukke trainingsweek  En dat zal nodig zijn na de resultaten van het voorbije weekend in 1B, waardoor aan de top van de rangschikking een bijna algemene hergroepering heeft plaatsgevonden.

Aanstaande zaterdag om 17 uur trekt Beerschot naar Westerlo voor een nieuwe topper. “Focus houden en punten pakken”, zijn deze week de codewoorden op het Kiel.

Trainer Stijn Vreven zal het de volgende dagen in het oefencomplex aan het Universiteitsplein in Wilrijk wel moeten doen zonder Irakli Bugridze en Yan Vorogovskiy, want die werden geselecteerd voor de kwalificatie-interlands met respectievelijk de beloften van Georgië en het A-team van Kazachstan. Zijn reisden inmiddels allebei al af naar hun vaderland.

Alex Maes krijgt vandaag (of morgen) allicht uitsluitsel over de ernst van de knieblessure die hij vrijdagavond in de wedstrijd tegen Union opliep.

 

 

Het trainingsprogramma                                 

* maandag 2 september: trainingen om 10 uur (gym), 10.45 uur (veld) en 15.30 uur (gym)

* dinsdag 3 september: trainingen om 10 uur (gym), 10.45 uur (veld) en 15 uur (veld+gym)

* woensdag 4 september: vrij

* donderdag 5 september: GESLOTEN trainingen om 10.30 uur (gym), 11.15 uur (veld) en 15 uur (individueel + verzorging)

* vrijdag 6 september: GESLOTEN trainingen om 10 uur (gym), 10.30 uur (veld) en 13 uur (individueel + verzorging)

* zaterdag 7 september: competitiewedstrijd Westerlo -Beerschot, ’t Kuipje, De Merodedreef 189, 2260 Westerlo, aftrap 17 uur

* zondag 8 september: vrij 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees