WOENSDAG TEGEN DRIEHOEK

Beerschot speelt woensdagavond alsnog een oefenwedstrijd. Met dank aan SVB Driehoek. De Brasschaatse club ontvangt ons vanaf 18 uur in het Louis de Winterstadion. De wedstrijd begint om 19 uur. Er is parking voorzien.

Na de onverwachte en late afzegging van Sporting Hasselt werd half Belgie gebeld. Geen enkele ploeg hapte toe of kon het geregeld krijgen. Tot maandag(!) 'Den Drijhoek' uit Brasschaat werd gecontacteerd. De Brasschaatse liefhebbers liggen nog even stil maar zetten onmiddellijk alle zeilen bij om ons woensdag nog te kunnen ontvangen. Ook de gemeente Brasschaat ondersteunde het voetbaleventje meteen en zo kunnen we woensdagavond gezellig samen naar het Park van Brasschaat. Daar begint om 19 uur de derde oefenwedstrijd in het Louis de Winterstadion.

Driehoek speelt in de hoogste reeks van het recreatief voetbal. Volgens insiders is het niveau te vergelijken met de derde provinciale. Dat is niet de tegenstand die voorzien was maar Stijn Vreven en z'n staff zijn blij dat er alsnog een tegenstander is gevonden. In deze fase van de voorbereiding willen de trainers alle spelers zo veel als mogelijk aan het werk zien en laten wennen aan het spelsysteem en de looplijnen.

Stijn Vreven zal opnieuw de beloften speelkansen geven die al de hele voorbereiding meemaakten. Maar ook een reeks vaste waarden en nieuwkomers zullen minuten te krijgen.

Tickets 
Volwassenen   10 euro
-16j                      5  euro
-6j                       gratis