Zaterdagavond in Hoboken oefenwedstrijd nummer vier tegen Duffel

 

Eerst nog match tegen Duffel en dan op oefenstage

Na de 0-7 in Kontich, de 0-6 in Hoboken en de 0-12-monsterscore tegen SVB Driehoek in het gemeentepark van Brasschaat volgt zaterdagavond voor Beerschot reeds de vierde opwarmingsmatch van de voorbereidingsperiode. Tegen Duffel. En daarvoor trekken de troepen van trainer Stijn Vreven weer naar het stadion De Visputten in Hoboken. De aftrap is om 19 uur. Tickets kosten 10 euro.

Selecteerde Stijn Vreven vorige woensdag tegen de galante liefhebbers van Den Driehoek voornamelijk beloften, voor het oefenduel tegen Duffel verschijnt er allicht een meer representatief elftal tussen de lijnen.

Met de nieuwelingen  Reda Halaimia, Rapha Holzhauser en Dylan Saint-Louis konden onze supporters de voorbije wedstrijden al kennismaken. Straks is het allicht de beurt aan Yan Vorogovskiy en Ryan Sanusi om hun eerste officiële speelminuten in paars-witte uitrusting te maken. Terwijl ook Jorn Vancamp na een afwezigheid van zes maanden staat te trappelen om weer écht voetballer te worden.

Volgende week staat voor de A-kern de traditionele oefenstage in Nederland op het programma. Net als vorig seizoen werd als pleisterplaats weer gekozen voor het Aparthotel in Delden, waar in die periode ook de Nederlandse eerstedivisionist Excelsior zijn tenten opslaat. De Kielse spelersbus vertrekt zondagochtend richting Overijssel. Tijdens die stageweek werkt Beerschot nog twee extra oefenwedstrijden af.

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees