Info tickets

TICKETPRIJZEN

TRIBUNE 1

VAK

PRIJS

Volwassene

A,B,C,D

€ 22

-16

A,B,C,D

€ 10

-6

A,B,C,D,VIP

Gratis

Volwassene

VIP

€ 65

-16

VIP

€ 65

 

TRIBUNE 2 & 4

VAK

PRIJS

Volwassene

E,F,G,H,L,M,N,O,P

€ 18

-16

E,F,G,H,L,M,N,O,P

€ 10

-6

E,F,G,H,L,M,N,O,P

Gratis

 

TRIBUNE 3

VAK

PRIJS

Volwassene

I, J, K

€ 20

-16

I, J, K

€ 10

-6

I, J, K

Gratis

 

TICKETS VOOR SCHEIDSRECHTERS EN SCOUTS

Scheidsrechters en scouts dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 48u voor de wedstrijd te sturen naar walter.claes@beerschot.be Gelieve de aanvraag tijdig te verzenden, zodat de club kan beantwoorden aan de vraag.  Indien de aanvraag minder dan 48u voor aanvang van de wedstrijd gebeurt,  dienen wij 5€ administratiekosten aan te rekenen.  Scheidsrechters kunnen hun ticket bekomen via mail of kunnen  zich op de dag van de wedstrijd persoonlijk aanmelden bij de ticketcorner (loket uitnodigingen) voor het afhalen van hun ticket en leggen daar hun scheidsrechterskaart voor ter controle.

 

ANDERSVALIDE

Andersvaliden hebben gratis toegang tot de daarvoor voorziene tribune. Een begeleider betaalt €10 en neemt plaats op de daarvoor voorziene tribune.

Andersvalide en hun begeleider kunnen hun ticket bekomen door zich op de dag van de wedstrijd persoonlijk aan te melden bij de ticketcorner voor het afhalen van hun ticket en leggen daar hun invaliditeitskaart voor ter controle.


BEZOEKENDE SUPPORTERS 
Bezoekers wenden zich tot hun club voor informatie en tickets. De bezoekersingang is gelegen aan de Julius De Geyterstraat 133, 2020 Antwerpen.

 

STADIONPLAN