Parking

Beerschot speelt zijn thuiswedstrijden in het stadion op het Kiel, gelegen tussen de Julius de Geyterstraat, de VIIde Olympiadelaan en de Atletenstraat. Door de jaren heen, in al zijn vormen en benamingen: Beerschot AC, R. Beerschot AC, K. Beerschot VAV, K. Beerschot VAC, Germinal Beerschot, Beerschot AC en KFCO Beerschot Wilrijk was dit (sinds 1920 Olympisch) stadion de thuisbasis van "den Beerschot". Het stadion en de accommodatie heeft in de loop der jaren een hele metamorfose ondergaan...

Het Beerschotstadion onderging zijn grootste metamorfose in 1919, in de aanloop naar de Olympische Spelen van 1920. Antwerpen werd door het Internationaal Olympisch Comite aangeduid als speelstad voor de VIIde Olympiade, het Beerschotstadion moest het centrum worden van de sportieve activiteiten.
 

Dat ons Olympisch Stadion temidden een Antwerpse woonwijk ligt, is mooi en charmant. Maar daardoor zijn de parkeermogelijkheden beperkt.
Vandaar raadt Beerschot de fans aan om - in de mate van het mogelijke - met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen.

Maar... Beerschot biedt vanaf dit seizoen een nieuw alternatief aan! Onze club is een partnership aangegaan met APCOA en biedt de supporters een abonnement aan voor parkeergarage Den Tir. Daar kunnen we beschikken over gereserveerde parkeerplaatsen op iets minder dan 1 km van het stadion.

Het abonnement is geldig op alle wedstrijddagen, ook voor bekermatchen. U kan in de beveiligde parking terecht vanaf 3u30min voor aanvang van de wedstrijd.

Wil u een parkeerabonnement bestellen of hebt u nog vragen, mail naar peter.caubergh@beerschot.be

 

Google Maps

Grotere kaart weergeven

 

Stadionplan

 

Met de tram

Bereken je tramroute online via delijn.be