Stijlvol en verfijnd eten en in Club 155

Wil u stijlvol en verfijnd eten, dan is Club 155 uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot  samen met Silverspoon, een van de meest gerenommeerde cateraars van België. Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Club 155 die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Club 155 en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken. Na elke wedstrijd komen enkele spelers met u kennismaken.

CLUB 155 is uiteraard ook een ideale plek om te netwerken en andere interessante mensen te leren kennen. Er staat u een avond puur genot en gezelligheid te wachten. Het Club 155 pakket: -ontvangst met aperitief -3 gangenmenu met bediening aan tafel -koffie of thee -meet and greet spelers -1 parkingplaats/4 personen naar beschikbaarheid Prijs: 60 euro ex 12%BTW U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschot.be Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.


 

11/10 Beerschot – Westerlo

Geroosterde zeeduivel met citroenthym

Fregola sardo met geconfijte tomaat en groene olijf

 

Hoevekip Adolphy met truffel en akkerzwam

Pastinaak en gratin dauphinois

 

Tarte Tatin

bourbon vanille-ijs

 

19/10 Beerschot – Virton

Gepocheerd ei met Belle de Fontenay & karnemelk

Grijze garnaal en savooikool

 

Wilde Eend met oosterse specerijen

Wortel met komijn en amandelkroketjes

 

Tiramisu van speculaas en advocaat

 

02/11 Beerschot – Roeselare

Filet van Heek met een ragout van bospaddestoelen

Knolselder en kastanje boter

 

Kalfslende, rode biet en spruitkool

Jus perigourdine en tarte tatin van witloof

 

Moelleux van chocolade

coulis van rode vruchten

 

23/11 Beerschot – Lokeren

Noordzeetong farcie met Petits legumes

Bouillabaisse en toast met rouille

 

Filet van kloostervarken “Livar” & saus met graanmosterd en roze peper

Gevulde aardappel en gebrande schorseneer

 

Riz condez met abrikoos

huisgemaakte boudoir

 

7/12 Beerschot – Virton

Op vel gebakken Schotse zalm met sojabonen en artisjok

Crème van aardpeer en chips vitelotte

 

Pintade met pompoen en rode curry

Gerookte aardappel en bladspinazie

 

Parfait “Grand Marnier”