Info Tickets

Ticket Corner
Indien u tickets wil aankopen voor uw favoriete plaats(en) in het Olympisch Stadion dan kan u uw ticket(s) aanschaffen tijdens de voorverkoop van iedere thuiswedstrijd. Je kan hiervoor terecht in de Ticket Corner op donderdag tussen 17.00 -19.00

De Ticket Corner is open op matchdagen. Dit 2u30 voor de wedstrijd.
 

Online
U kan uw ticket(s) ook online bestellen via Ticketing Online. Deze service vind je hier. Let wel, het aantal tickets via Ticketing Online is beperkt. Indien er melding wordt gemaakt dat deze wedstrijd is ‘uitverkocht’ betekent dit niet dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.

TICKETS VOOR SCHEIDSRECHTERS EN SCOUTS
Scheidsrechters en scouts dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 48u voor de wedstrijd te sturen naar walter.claes@beerschot.be Gelieve de aanvraag tijdig te verzenden, zodat de club kan beantwoorden aan de vraag.  Indien de aanvraag minder dan 48u voor aanvang van de wedstrijd gebeurt,  dienen wij 5€ administratiekosten aan te rekenen.  Scheidsrechters kunnen hun ticket bekomen via mail of kunnen  zich op de dag van de wedstrijd persoonlijk aanmelden bij de ticketcorner (loket uitnodigingen) voor het afhalen van hun ticket en leggen daar hun scheidsrechterskaart voor ter controle.

ANDERSVALIDE
Andersvaliden hebben gratis toegang tot de daarvoor voorziene tribune. Een begeleider betaalt €10 en neemt plaats op de daarvoor voorziene tribune. Andersvalide en hun begeleider kunnen hun ticket bekomen door zich op de dag van de wedstrijd persoonlijk aan te melden bij de ticketcorner voor het afhalen van hun ticket en leggen daar hun invaliditeitskaart voor ter controle.

BEZOEKENDE SUPPORTERS 
Bezoekers wenden zich tot hun club voor informatie en tickets. De bezoekersingang is gelegen aan de Julius De Geyterstraat 133, 2020 Antwerpen.

TRIBUNE 1 VAK PRIJS
Volwassene A,B,C,D € 22
-16 A,B,C,D € 10
-6 A,B,C,D,VIP Gratis
Volwassene VIP € 65
-16 VIP € 65
TRIBUNE 2 & 4 VAK PRIJS
Volwassene E,F,G,H,L,M,N,O,P € 18
-16 E,F,G,H,L,M,N,O,P € 10
-6 E,F,G,H,L,M,N,O,P Gratis
TRIBUNE 3 VAK PRIJS
Volwassene I, J, K € 20
-16 I, J, K € 10
-6 I, J, K Gratis

XIII teamwear

ontdek onze webshop