CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot legt oefenprogramma van de voorbereiding vast.

Vorige week zijn onze Beren begonnen aan hun voorbereiding. Na een pittige eerste week met intense fysieke trainingssessies bouwen onze Mannekes op naar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Na die eerste oefenmatch tegen Kontich volgen er nog negen andere oefenduels en een buitenlandse stage van een week in Kamen (Duitsland).

De eerste drie oefenmatchen zijn telkens uitmatchen. Op 18/6 trekken onze Beren naar eersteprovincialer Kontich (aftrap om 19u). Een week later speelt Beerschot tegen KFC Dessel Sport (23/6, aftrap om 19u) en gaat het op bezoek bij landskampioen Club Brugge (26/6, aftrap om 18u). Die laatste wedstrijd zal achter gesloten deuren plaatsvinden.

Op maandag 28/6 trekken onze Mannekes richting Kamen (Duitsland) voor de jaarlijkse oefenstage. Daar worden twee oefenwedstrijden afgewerkt tegen SC Verl (3e klasse) en Duisburg (3e klasse). Beide oefenwedstrijden in Duitsland zijn achter gesloten deuren.

Na de stage speelt Beerschot twee oefenwedstrijden op het veld van RVC Hoboken. Eerst komt Waasland-Beveren op bezoek (7/7 om 18u), daarna is Lommel te gast (10/7 om 17u). Meer info over tickets voor deze twee wedstrijden volgt later.

Op 14/7 organiseert Beerschot opnieuw de memorial Marc Steenackers in het Olympisch Stadion. Dan komt FC Utrecht uit de Nederlandse Eredivisie op bezoek. De aftrap op de Olympische grasmat wordt gegeven om 18u.

Beerschot sluit in diezelfde week de oefencampagne af met een laatste oefenwedstrijd tegen een nog vast te leggen tegenstander.

Bekijk hieronder de oefenkalender.