CLUB NIEUWS, JEUGD NIEUWS

Beerschot organiseert zijn eigen voetbalstage

Beerschot organiseert in samenwerking met Dirk Van Himbeek en Voetbalstages zijn allereerste voetbalkamp. Van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus kunnen spelers geboren tussen 2005 en 2015 een week lang trainen op de velden van onze jeugdacademie, onder begeleiding van Beerschotjeugdtrainers. “Iedereen is welkom”, vertelt stagebegeleider Dirk Van Himbeek. “De voetbalstage is geschikt voor de echte voetbalbeestjes, ongeacht waar ze spelen!” 
 
Met zijn eerste voetbalstage zet Beerschot de deuren open voor alle voetbalgekke jongeren. Alle ingeschreven spelers kunnen in de laatste week van augustus een volledige week trainen in ons jeugdcomplex op het Universiteitsplein in Wilrijk. “De deuren staan open voor iedereen”, zegt stagebegeleider Dirk Van Himbeek.  “Er is maar één vereiste: je amuseren en meetrainen volgens de Beerschotmethodologie!” 
 
"Beerschot zet met zijn eerste voetbalstage in op kwaliteit", vertelt Academy Manager Davy De Smedt. “Tijdens de stage werken we volgens onze eigen Beerschotprincipes. Zo kunnen alle spelers, ongeacht hun niveau, bijleren van onze coaches en kennismaken met onze manier van werken.” 

Bij het inschrijvingsgeld zit een kledingpakket van ons eigen merk ‘XIII’. Tijdens de stage worden de spelers elke dag verwacht in hun XIII-outfit. Daarbovenop voorziet Beerschot elke middag warme maaltijden voor alle spelers en een meet and greet met enkele spelers van onze eerste ploeg, in zoverre de coronamaatregelen dat toelaten. Tot slot krijgt elke speler een vrijkaart om komend seizoen een wedstrijd bij te wonen van onze beren, ook voor zoverre de coronamaatregelen dat toelaten.
 
De inschrijvingen starten vanaf vandaag. “De plaatsen zijn wel beperkt”, waarschuwt van Himbeek. “Dus wacht zeker niet te lang om jezelf, of je kind, in te schrijven!”  

Inschrijven kan via volgende link: https://beerschot-voetbalstages.be/