A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot traint door tot 5 mei

De spelers van Beerschot trainen door tot de eerste week van mei. Na de tests en medische screening van vorige week, hebben onze Beren dinsdagochtend de trainingen hervat in het Olympisch Stadion. In de komende periode zal Beerschot ook oefenwedstrijden spelen tegen Waasland-Beveren en OHL.

Meteen twee nieuwe gezichten op de Kielse grasmat. Linksback Marco Weymans en doelman Yevgen Galchuk. Weymans is een Kiels jeugdproduct dat in 2012 de overstap maakte naar de jeugd van PSV. Hij speelde twee seizoenen bij Tubeke in 1B en was tot januari actief bij het Zweedse Östersund. Hij traint mee als testspeler in de komende periode.

Oekraïner Yevgen Galchuk sluit de komende weken aan bij de trainingen om zijn conditie te onderhouden. Hij speelde afgelopen seizoen bij FK Mariupol. De Oekraïense competitie ligt stil omwille van de oorlog met Rusland. Galchuk verblijft bij vrienden in Antwerpen terwijl hij meetraint bij Beerschot.

De groep wordt deze week ook vervoegd door een achttal beloftenspelers. Vanaf volgende week sluiten zij weer aan bij de beloftenploeg om hun titelwedstrijd tegen Eupen (op maandag 2 mei) voor te bereiden.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts