A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot vaardigt drie internationals af tijdens de interlandbreak.

Beerschot heeft deze interlandbreak drie internationals. Yan Vorogovksiy (Kazachstan), Abdoulie Sanyang (Gambia) en Stipé Radic (U20 Kroatië) zijn opgeroepen voor hun nationale elftal. Onze internationals zijn ondertussen allemaal afgereisd. Hieronder een overzicht van de wedstrijden die ze zullen spelen.
 
Yan Vorogovskiy speelt met Kazachstan twee wedstrijden voor de WK-kwalificatie. Op zondag 28/3 krijgen de Kazakken wereldkampioen Frankrijk op bezoek. Op woensdag 31/03 spelen ze in Oekraïne hun tweede wedstrijd.
 
Abdoulie Sanyang reist af naar Gambia voor de laatste twee wedstrijden in de kwalificatie van de Afrika Cup. Eerst staat er een thuiswedstrijd tegen Angola op het programma op donderdag 25/3, daarna speelt Gambia in en tegen Congo-Kinshasa (Democratische Republiek Congo) op maandag 29/03. Gambia heeft in totaal drie punten nodig om voor de eerste keer in hun geschiedenis richting de Afrika cup te trekken.
 
Ten slotte speelt Stipé Radic met de U20 van Kroatië één wedstrijd: een oefeninterland tegen Turkije.
 
Ook Musashi Suzuki (Japan) en Ismaila Coulibaly (Mali) zaten in de voorselectie van hun nationale ploeg, maar moesten wegens blessure verstek geven.
 

XIII teamwear

ontdek onze webshop