CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot wint met 1-3 in een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren

Beerschot oefende zaterdagmiddag op een zonnige Freethiel tegen Waasland-Beveren. Onze Mannekes wonnen de oefenwedstrijd tegen de blauw-gelen met 1-3. Yan Vorogovskiy, Fre Frans en Loris Brogno stonden voor onze Beren aan het kanon.

Coach Will Still liet in totaal zestien jongens opdraven tegen Waasland-Beveren. Vanhamel, Van den Bergh, Prychynenko, Frans, Dom, Eleke, Holzhauser, Sanyang, Vorogovskiy, Halaimia, Ceulemans, Mukuna, Radic, Mboko, Grisez en Brogno maakten allemaal minuten.

Het was Beerschot dat eerst kon scoren op de Freethiel. Loris Brogno bereikte met een scherp aangesneden voorzet de ingelopen Vorogovskiy aan de tweede paal. Die duwde de bal subtiel binnen: 0-1.

Op het kwartier verdubbelde Beerschot z'n voorsprong. Holzhauser mocht een vrije trap nemen net buiten de zestien en schilderde die op het hoofd van Frans. Die kopte van dichtbij binnen.

In de tweede helft maakte Loris Brogno er 0-3 van. Hij kopte een banaanvoorzet van Jan Van den Bergh tegen de netten. In het absolute slot van de wedstrijd lukte Waasland-Beveren nog de aansluitingstreffer. Eindstand 1-3.