A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

"Derby wordt speciaal en moeilijk."

Het was Rapha Holzhauser die met de meeste aandacht ging lopen na de 6-3 demonstratie tegen Sint-Truiden. Begrijpelijk, maar Rapha was niet de enige uitblinker. Zo toonde Coulibaly  z’n talent en pakte ook Tissoudali uit met 2 goals en een assist. Een interview waard, toch?

Dol avondje, Tarik!

“Zeker. We speelden een hele goede eerste helft. Alles vloog erin. Ik ben dan ook heel blij met deze match. Toch vind ik het jammer, vooral voor Mike en onze verdedigers, dat we die 3 doelpunten tegenkrijgen. Dat was niet nodig. Maar kom, we moeten tevreden zijn met zo’n match en alweer 3 mooie punten. Dat geeft ons weer vertrouwen, na de nederlaag in Gent.”

Jouw inbreng was ook groot met 2 doelpunten en een assist.

“Als aanvaller is het leuk om betrokken te zijn bij zoveel goals. Ik lok dan ook nog eens die terechte strafschop uit. Dat maak je niet elke match mee en geeft uiteraard een fijn gevoel.”

"Bij Rapha volstaat het om de bal met het haar te raken."

Heb je wel 2 goals gemaakt? Heb je die voorzet van Rapha echt geraakt?

“Ja (lacht). Ook al was het maar met m’n haar. Dat volstaat bij die voorzetten van Rapha. Hij is ongelooflijk en we verstaan elkaar goed.”

En nu de derby!

“Ik heb er nog geen meegemaakt en ik kijk er enorm naar uit. Het wordt een speciale wedstrijd maar ik had wel gedroomd van een derby in een vol stadion. Dat zal zeker niet het geval zijn, en da’s jammer. We gaan er met een goed gevoel naartoe maar het zal een moeilijke match worden. Antwerp is een hele goede ploeg en we zullen weer allemaal scherp moeten zijn. In dat opzicht hebben we geleerd uit die nederlaag tegen Gent. We zullen wel zien waar de mogelijkheden liggen.”