CLUB NIEUWS

Exclusieve Beerschot-bierpul voor ons Museum 13

Het moeten niet altijd bekers, trofeeën, medailles en/of originele truitjes en foto's zijn die straks een plaats krijgen in het Museum 13, ook andere voorwerpen zijn meer dan welkom om de geschiedenis van onze club aanschouwelijk voor te stellen. Zo tikten we via enkele gulle gevers de voorbije maanden bijvoorbeeld reeds litho's, gedichten en bijzondere schrijfsels op de kop waarin Beerschot centraal staat.

Vorige week kwam daar nog een exclusieve bierpul bij, in originele staat: dus zonder schrammen of deuken. Het oude Beerschot-logo maakt het een ultiem hebbeding... en dat krijgt straks uiteraard ook een ereplaats in één van onze vele Kielse museumkasten.

Zelfs Frank De Lee, toch één van onze topverzamelaars met een grote know how over Beerschot-memorabilia, reageert bij momenten nog positief verrast op de respons van onze spelers, supporters en andere verzamelaars. "De schenkingen voor het museum overtreffen soms onze stoutste dromen. Daar zitten echt topstukken bij waar we zelfs het bestaan niet van wisten. Ik durf nu al zeggen dat ons Museum 13 een unieke belevenis gaat worden."
 

Jupiler Pro League

1 Club Brugge 76 pts
2 R. Antwerp F.C. 60 pts
3 RSC Anderlecht 58 pts
4 KRC Genk 56 pts
5 KV Oostende 53 pts

XIII teamwear

ontdek onze webshop