CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Joren Dom speelt volgend seizoen niet meer bij Beerschot

Verdediger Joren Dom zal volgend seizoen niet meer bij Beerschot spelen. De 32-jarige Belg kiest volgend seizoen voor een ander sportief project. Beerschot wil Joren veel succes wensen in de rest van zijn carrière.

“Ik koos ervoor om mijn periode bij Beerschot te beëindigen na vijf seizoenen”, vertelt Dom. “Ik heb hier fantastische momenten meegemaakt, ik werd drie keer periodekampioen in 1B, werd kampioen en steeg naar 1A. Daar kon ik mijn kwaliteiten tonen op het hoogste niveau in België. Ik wil graag in eerste klasse blijven voetballen en maak de overstap naar een andere Belgische club. Ik wil de supporters bedanken voor de steun die ik hier altijd gekregen heb.”

Dom speelde in totaal 5 seizoenen op het Kiel en speelde er 148 matchen in Paars en wit Afgelopen seizoen werd hij gedeeld topschutter met Lawrence Shankland, met als absoluut hoogtepunt doelpunten tegen Club Brugge en Antwerp. Beerschot wil Joren bedanken voor zijn inzet en professionalisme in de afgelopen vijf seizoenen. De club wenst Joren veel succes in de toekomst.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts