CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Kenneth Audenaert is de nieuwe commercieel directeur van Beerschot

Beerschot heeft met Kenneth Audenaert een nieuwe Commercieel Directeur gevonden. Audenaert (41) start vandaag 7 januari in het Olympisch Stadion en volgt Günther Peeters op.

 

Audenart is geen onbekende in de commerciële wereld van het voetbal.  De afgelopen jaren bekleedde de vlotte Gentenaar verschillende functies. Zo was hij commercieel directeur van GM Group, een bekende speler in het media- en marketinglandschap van het Belgische voetbal. Daarnaast heeft hij ervaring als salesexpert en werkte hij in de vastgoedsector.

Voorzitter Francis Vrancken is tevreden met de aanstelling van Audenaert: “De afgelopen maanden hebben wij samen met United World in alle rust gezocht naar een geschikte Commercieel Directeur. Ik ben dan ook blij dat Kenneth in deze uitzonderlijke tijden ons team komt versterken”, zegt Vrancken. "Hij beschikt over een flinke dosis ondernemerszin, energie en enthousiasme om samen Beerschot verder te laten groeien.”

“Sport en in het speciaal voetbal is mijn leven", verduidelijkt Audenaert zijn keuze voor Beerschot. “Ik had altijd al de ambitie om Commercieel Directeur te worden bij een Belgische profclub. Dat ik dit nu kan waarmaken bij Beerschot maakt mij enorm trots. Het is een bruisende club met veel uitdaging en potentieel. Ik heb in het verleden reeds kennis kunnen maken met de club, zowel bij GM als bij iXpole heb ik steeds fijn kunnen samenwerken. Enkele van mijn collega’s zijn dan ook reeds vertrouwde gezichten. Ik ben dan ook verheugd om samen verder te bouwen. Om onze slogan te gebruiken: Together We Build History!

U wil graag mee bouwen aan de club? Neem dan contact met: kenneth.audenaert@beerschot.be

XIII teamwear

ontdek onze webshop