CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS, TICKET NIEUWS

Kom je abonnement afhalen

Vanaf de volgende thuiswedstrijd verwelkomen we onze trouwe en fanatieke achterban weer. Beerschot doet er alles aan om zoveel als mogelijk abonnees op een veilige manier te kunnen ontvangen in het Olympisch Stadion. We vragen onze supporters om zo snel als mogelijk hun abonnement (en eventueel het bestelde shirt) te komen afhalen. De ticket corner zal ook deze week vanaf dinsdag elke dag open zijn. Bijna iedereen die koos voor verzending, heeft intussen z’n abonnement ontvangen. Zoniet, krijg je het een van de dagen in de bus. Ook de allerlaatste shirts worden verzonden.

Op 14 september ontvangen we Racing Genk. Eindelijk zullen ook onze supporters weer mogen genieten van onze terugkeer in 1A. Zij zullen ons team ongetwijfeld een extra boost geven. Rekening houdend met het protocol van de pro league, en in overleg met de stad Antwerpen werkt Beerschot een plan uit om zoveel als mogelijk supporters te kunnen ontvangen in veilige omstandigheden. Het spreekt voor zich dat eerst en enkel de abonnees in aanmerking komen voor een plaats in ons Olympisch Stadion. Van zodra er duidelijkheid is, zullen we communiceren hoeveel en welke abonnees we elke match mogen verwelkomen.

In tussentijd is het belangrijk dat alle abonnees hun abonnement (en eventueel het bestelde shirt) snel komen afhalen. Om onze supporters de kans te geven, openen we daarom de ticket corner bijna elke dag. Probeer deze week langs te komen! En neem je mondmasker mee...

OPENINGSUREN TICKET CORNER
dinsdag 8/09 17 - 20 uur
woensdag 9/09 13 - 20 uur
donderdag 10/09 17 - 20 uur
vrijdag 11/09 17 - 20 uur
zaterdag 12/09 10 - 16 uur
zondag 13/09 10 - 16 uur

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts